Новини

ПОДОБРЯВАНE НА SIMRACING ИЗЖИВЯВАНЕТО С ИЗВИТИЯ ЕКРАН НА BENQ MOBIUZ EX3415R

post-image

През март месец 2021, експертът в дисплеите - BenQ, разшири своето портфолио от MOBIUZ гейминг серията с EX3415R, 34“ извит дисплей. Извитият монитор с 21:9 формат, 1900R радиус на извивката и 3440х1440 разделителна способност, бързо пренася зрителите в света на игрите. MOBIUZ EX3415R е подходящ за SimRacing и FPS, а също така и обикновен гейминг. Богатият звук, на вградената treVolo звукова система, осигуряват точната акустика.


Пленява със своите технически характеристики

С 144Hz честота на опресняване, новият геймърски монитор елиминира насичането и артефактите. Модел EX3415R завладява геймърите, с многобройните си функции:
Moving Picture Response Time - невероятно бързото време за реакция - от 1ms MPRT
Black eQualizer - по-добра видимост на останалите участници в играта, в тъмни сцени или цветни области
Color Vibrance - корекции на цветовете в играта, които ще улесняват видимостта на противниците ви
AMD FreeSync ™ Premium - плавно гейминг изживяване, без никакво насичане.
HDRi - допълнително оптимизира цветовете и контраста на EX3415R, позволявайки детайлите да се изобразяват по-ясно.

Специално проектираният състезателен режим ви предлага изключително състезателно изживяване, с ясни гледки. Впечатляващият звук, от вградената treVolo звукова система, пренася играча в истински битки. Двата 2.1-канални високоговорителя, от вградената treVolo звукова система (2x2W високоговорители и 5W суббуфер), разполагат с пет персонализирани звукови режима за FPS, състезателни и спортни игри. DSP (цифров сигнален процесор) и високоговорителите ви предлагат богат звук с ясно диференцирани честоти. Извитият дизайн на екрана допълнително подобрява звуковото изживяване и допринася за епични приключения.

 

Допълнително пространство за игри

Визуалното разделяне на част от екрана е изключително полезно за коментари, преглед на клипове с разяснения за игри в YouTube или за достъп до Twitch и може да се активира чрез натискане на един бутон. Включеното дистанционно управление, улеснява максимално използването на извития дисплей, позволявайки на потребителите лесно да превключват между различни прозорци и да регулират игровите и звукови режими, от всяко място в помещението.

 

Удобно гейминг изживяване

За максимален комфорт по време на игра, MOBIUZ EX3415R има възможност за регулиране по височина и наклон, както и да се завърта настрани, за да отговаря най-добре на позицията, в която предпочитате да седите. Новият модел идва с доказаните EyeCare функции, на BenQ, които предпазват очите от преждевременна умора, дори по време на дългите игрови сесии. 

 

Актуални продукти

  • Телевизори
  • Уреди KARCHER
  • Kaфемашини Krups
  • Лаптопи и настолни компютри
  • Принтери и многофункционални устройствa